Menu

Er valt wat te kiezen in Nederland

En opnieuw kunnen we stemmen welke partijen de komende jaren in Nederland de goede keuzes gaan maken.  Belangrijk dus om te gaan stemmen en heel goed na te denken welke partij je gaat kiezen.

In mijn eigen gemeente ervaar ik inzet en expertise vooral bij het CDA, PvdA en de lokale partijen. Landelijk zit dat toch iets anders, daar vind ik het vaak lastig een goede keuze te maken.

Mijn persoonlijke keuze dus ?  Ik vind de doelen van Pieter Omtzigt , partij nieuw sociaal contract heel interessant. Lees hier hun programma.  De bestuurlijke hervormingen, zijn dossier kennis en ook de mensen die in een hele korte tijd aangesloten zijn bij zijn partij spreken mij aan.

Mijn stem gaat naar deze nieuwe partij. Het is heel  bijzonder hoe Omtzigt stand heeft gehouden tegen politieke machtsspelletjes en hij zal zeker getergd zijn in ieder geval iets te veranderen aan de machtspositie van sommige partijen.